Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή σε άνδρα ηλικίας 34 ετών, ο οποίος παραδέχθηκε κατηγορίες που αφορούν συμμετοχή σε οχλαγωγία και είσοδο σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου, αδικήματα που έγιναν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Νέας Σαλαμίνας στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο γήπεδο ΑΕΚ Αρένα.
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «το Δικαστήριο επέβαλε στον 34χρονο χρηματικό πρόστιμο ύψους 700 ευρώ, απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους για 7 μήνες από σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ενώ κατά τη διεξαγωγή των αγώνων της ΑΕΚ Λάρνακας θα παρουσιάζεται στον κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα».  
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης τα επεισόδια σημειώθηκαν πριν και μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΑΕΚ – Νέας Σαλαμίνας στο γήπεδο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2022. Τα επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων και χρειάστηκε η παρέμβαση αντιοχλαγωγικών ομάδων της Αστυνομίας για αποκατάσταση της τάξης.
Όπως είπε ο κ. Χατζηγιασεμή «για τα επεισόδια συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα ηλικίας 32 και 34 ετών, τα οποία δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες και το Δικαστήριο όρισε την 9η Δεκεμβρίου, ως ημερομηνία για έναρξη της εναντίον τους ακροαματικής διαδικασίας».