Νέα και… ωραία η Ισπανία! Με μπροστάρηδες και σκόρερ τους νεαρούς Φάτι, Γκάβι και Νίκο Γουίλιαμς, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε επικράτησε 3-1 της Ιορδανίας στο τελευταίο της φιλικό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Κάπως έτσι, στο τελευταίο τεστ οι «φούριας ρόχας» πήραν θετικό βαθμό και δείχνουν σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της σέντρας της διοργάνωσης.

Μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ασένσιο μοίρασε στον Φάτι και αυτός με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον αντίπαλο κίπερ που είχε κακή εκτίμηση για το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε καλό ρυθμό στο ματς, με την Ισπανία να είναι ανώτερη και να πατάει καλύτερα δημιουργώντας φάσεις αλλά να μην καταφέρνει να κάνει άλλη γκολ στο πρώτο μέρος.

Ισορροπημένο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι, με την Ισπανία να βρίσκει το δεύτερο γκολ στην πρώτη καλή της φάση στο 56ο λεπτό, με τον Γκάβι να κάνει ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή για το 2-0. Για να έρθει στο 84’ ο Νίκο Γουιλιαμς να βάλει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το 3-0. Λίγο πριν το φινάλε, η Ιορδανία βρήκε το γκολ της τιμής με τον Αλ Νταραντρέχ να γράφει το τελικό 3-1 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.