Με μία γραπτή δήλωση αποφάσισε ο Χρήστος Πουλλαΐδης να τοποθετηθεί για την κακή πορεία της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα. Είναι εμφανές ότι αποφεύγει τις συνεντεύξεις Τύπου ενώπιον των Μ.Μ.Ε, εξ ου και προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση.
Ο πρόεδρος ανέλαβε την ευθύνη, ταυτοχρόνως ωστόσο έριξε ουσιαστικά τη μεγαλύτερη στον Νεόφυτο Λάρκου για τις επιλογές του, ενώ πρόσθεσε αρκετά επί…προσωπικού, λέγοντας για τις διορθωτικές κινήσεις ανεξαρτήτως κόστους κι ότι το κύριο μέλημά του είναι το καλό της Ανόρθωσης. Μίλησε ξανά για λασπολογία, για κακόβουλα άρθρα και για ανυπόστατες φήμες, αλλά αντιλαμβάνεται κανείς πως εάν έχεις ενώπιον σου απλά μια γραπτή δήλωση κι όχι τον ίδιο, απαντήσεις για το τι ακριβώς εννοεί, δεν μπορούν να δοθούν…
Αφήνοντας όμως στην άκρη όλα αυτά για να ασχοληθούμε με την ουσία, το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι έδειξε το πλάνο του για το πώς θα προχωρήσει, τουλάχιστον στο προσεχές διάστημα.
Επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις πληροφορίες ότι μπαίνει στην άκρη το θέμα της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή και πως το πρόσταγμα στον προγραμματισμό του Ιανουαρίου θα έχει ο Τσίσκο Μουνιόθ.
Το αφεντικό πλέον στο αγωνιστικό κομμάτι και στις μεταγραφές είναι ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη του προέδρου, κατά τη δήλωσή του. Θα προχωρήσει μεν στην πρόσληψη σκάουτερ, αλλά είναι δεδομένο ότι η ευθύνη του χειμερινού προγραμματισμού ανήκει πλέον στον Μουνιόθ κι αυτός είναι που θα κριθεί για τις επιλογές που θα γίνουν.

Ανδρέας Βεντούρης