Πρόβα τζενεράλε… άκρως επιτυχημένη για την Αργεντινή! Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι στο τελευταίο της φιλικό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, διέλυσε με 5-0 τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσφέροντας σκορ και θέαμα, με τους Λιονέλ Μέσι και Άνχελ Ντι Μαρία να σκοράρουν γκολάρες.
Ο Άλβαρες στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ, ύστερα από ασίστ του Μέσι. Ο Ντι Μαρία στο 25’ έκανε το 2-0 με τρομερό βολέ στην κίνηση από σέντρα του Ακούνια, ενώ ξαναχτύπησε στο 36ο λεπτό για το 3-0 με υπέροχο σόλο. Η Αργεντινή δεν σταμάτησε εκεί, ενώ ο Λιονέλ Μέσι δεν γινόταν να λείψει από τον πίνακα των σκόρερ, ο οποίος στο 44’ έκανε το 4-0 σκοράροντας με το δεξί ύστερα από ασίστ του Ντι Μαρία.
Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να έχουν τελειώσει ουσιαστικά το φιλικό και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να κάνουν και πολλά. Ο Κορέα στο 60ο λεπτό έγραψε το 5-0, ύστερα από ασίστ του Ντε Πολ. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την Αργεντινή να παίρνει μια εμφατική φιλική νίκη κόντρα στα Εμιράτα, ξεκινώντας με το δεξί και δίνοντας τις καλύτερες υποσχέσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο!
Στο φιλικό δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Λαουτάρο Μαρτίνες που ενσωματώθηκε χθες (15/11) στην αποστολή της «αλμπισελέστε», ενώ ο Λιονέλ Μέσι «έβγαλε» όλο το ματς παρότι κανείς θα περίμενε να προστατευτεί μετά το πρώτο μέρος.