Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκει υποστηρικτές σε όσα καταλογίζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού στο παρελθόν υπήρξαν ποδοσφαιριστές που αντιλήφθηκαν εξ αρχής τα μεγάλα προβλήματα ενός κλαμπ που εξωτερικά φαντάζει τεράστιο, αλλά λειτουργεί πολύ διαφορετικά…
Ο Ρονάλντο στη συνέντευξη που προκάλεσε ντόρο, ανέφερε ότι ακόμα και τα… φαγητά από τους σεφ στο προπονητικό κέντρο, έχουν μείνει ίδια από την πρώτη του θητεία στη Γιουνάιτεντ, εδώ και 15 χρόνια.
«Δεν άλλαξε ούτε η πισίνα, ούτε κάτι να υπάρξει διαφορετικό στο γυμναστήριο» είπε ο Πορτογάλος. Και πολλοί μπορεί να τον κατηγορούν για… υψηλές απαιτήσεις ή για πράγματα που μόνο εκείνος θα μπορούσε να σκεφτεί, όμως, στο παρελθόν έχουν υπάρξει δηλώσεις που δικαιώνουν απόλυτα τον Κριστιάνο με όσα λέει εν έτει 2022.
«Μετά την πρώτη προπόνηση κάτι δεν μου πήγαινε καθόλου καλά. Γύρισα σπίτι και είπα στην οικογένεια και στον ατζέντη μου να σκίσουμε το συμβόλαιο και να γυρίσω στην Άρσεναλ. Γελούσαν, αλλά εμένα κάτι δεν μου κόλλαγε απ’ όσα είχα δει…». Τάδε έφη Αλέξις Σάντσες.
«Όλος ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι η Γιουνάιτεντ είναι κλαμπ με υπερδύναμη και με απίστευτη οικονομική κατάσταση, όμως, εγώ αυτό που αντίκρισα μια τρομερά κλειστή νοοτροπία, μικρής ομάδας…». Τάδε έφη Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Μήπως, τελικά, δεν έχει όλο το πρόβλημα ο Κριστιάνο;