Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια, παρέθεσε διάσκεψη τύπου ενόψει του φιλικού αγώνα της Κύπρο κόντρα στη Βουλγαρία (16/11-20:00).
Oι τοποθετήσεις του:
Για το τι περιμένει να δει από τους παίκτες: «Έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τους νέους παίκτες που καλέσαμε. Κάποιοι δεν είναι μαζί μας και θα πάρουν την ευκαιρία. Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, σήμερα θα γίνει η δεύτερη προπόνηση. Είναι φιλικά και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επίσημα ματς. Θα δούμε την ετοιμότητα μας Δεν μας άξιζε το βαρύ σκορ του προηγούμενο αγώνα. Έτσι είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες δεν έχουν μάθει να παίζουν κάθε τρεις-τέσσερεις μέρες. Ελπίζω στα επίσημα παιχνίδια να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι. Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε να μάθουμε την Εθνική ομάδα και τους παίκτες. Ελπίζω στην διοργάνωση που έρχεται να έχουμε επιτυχίες».
Για την Εθνική Βουλγαρίας: «Πάντα είχε μεγάλους παίκτες. Τώρα, δεν έχουν αυτά τα ονόματα αλλά είναι μεγάλη ομάδα. Στην προηγούμενη διοργάνωση τελείωσαν στην 2η θέση. Έχουν και αυτοί νέους παίκτες στην ομάδα. Όταν ήμουν στη Γεωργία χάσαμε εκτός από τη Βουλγαρία αλλά δεν μας άξιζε να χάσουμε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Νικήσαμε στην έδρα μας (σ.σ. με τη Γεωργία). Μας περιμένει ένα σοβαρό παιχνίδι και ελπίζω να ανταποκριθούμε και να νικήσουμε».
Τι πρέπει να αλλάξει η Εθνική για αν έρθει η διάκριση: «Θα χρειαστούμε πολλά πράγματα να αλλάξουμε. Δεν είναι εύκολο να παίξει μία χώρα όπως η Κύπρος σε τελικό στάδιο διοργάνωσης. Προσπαθεί η ΟΥΕΦΑ να βοηθήσει αυτές τις ομάδες. Είναι δύσκολο σ΄αυτόν τον όμιλο. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς. Παίζουμε με ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ