Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 18:00 θα γίνουν οι δυο εξ αναβολείς αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών
«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Ντέρμπι αηττήτων με δυο από τις ιστορικότερες ομάδες θα γίνει στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» στη Λεμεσό. «Γαλαζοκίτρινες» και «κυανόλευκες» θα αγωνιστούν για το τρίποντο που θα είναι υψίστης βαθμολογικής σημασίας.
Η ΑΕΛ προέρχεται από δυο δύσκολες νίκες με Νέα Σαλαμίνα και Δικέφαλο και στο ντέρμπι «μετρά δυνάμεις». Η ομάδα του Ιταλού E.Quanta με νίκη στέλνει τα διαπιστευτήριά της
Η Ολυμπιάδα είναι η μόνη απόλυτη στις δυο πρώτες αγωνιστικές και πάει στη Λεμεσό για την 3η νίκη. Το τρίποντο στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» θα τονώσει την ψυχολογία αφού σαφώς πρόκειται για μια ζόρικη έδρα που δύσκολα θα περάσουν πολλές ομάδες.
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ
Οι ομάδες που έκαναν τις περισσότερες μεταγραφές και άλλαξαν κατά πολύ το ρόστερ τους τη φετινή χρονιά δοκιμάζονται σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση στο Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου.
Η Νέα Σαλαμίνα μετά την πολύ δύσκολη αρχή με αγώνες σε «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» και «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» όπου έχασε από ΑΕΛ και Property Gallery Απόλλων με 3-2 παίζει για πρώτη φορά στην έδρα της με στόχο το τρίποντο.
Ο Δικέφαλος μετρά δυο ήττες από Ανόρθωση και ΑΕΛ έχοντας όμως καλή παρουσία. Πάει στη Λεμεσό για να χτυπήσει τα ρέστα του και να πάρει το τρίποντο.