Συνάντηση με τις ηγεσίες των προσφυγικών σωματείων ποδοσφαίρου είχε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα από πλευράς ΚΟΑ παρευρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ Σωτήρης Αδάμου, Ανδρόνικος Ανδρονίκου και οι Λειτουργοί Δημήτρης Παρτέλλας, Πάρις Αβρααμίδης, Ντένη Ηλιάδου, Λίτσα Παπαγεωργίου και Λουκία Γιαβρή. Η αντιπροσωπεία του ΚΟΑ υποδέχτηκε στα γραφεία του Οργανισμού τον Πρόεδρο του Εθνικού Άχνας Κίκη Φιλίππου, τον Πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας Γιώργο Χρυσοστόμου, τον Πρόεδρο του Εθνικού Άσσιας Αντώνη Μαυρή και τον Γενικό Γραμματέα του Διγενή Ακρίτα Ανδρέα Στυλιανίδη, στην παρουσία των βουλευτών Χρίστου Σενέκη και Νίκου Κέττηρου.
Στη συνάντηση αυτή τα προσφυγικά σωματεία αναφέρθηκαν στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ειδικά όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα σήμερα παγκοσμίως και ζήτησαν περαιτέρω στήριξη από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για να καλύψουν τα διαρκώς αυξανόμενα λειτουργικά τους έξοδα, αλλά και για βελτίωση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων.
Η αντιπροσωπεία του ΚΟΑ αφουγκράστηκε τα αιτήματα των προσφυγικών σωματείων, στα οποία επισήμανε την στήριξη που παρέχει διαχρονικά ο Οργανισμός. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει τα αιτήματα αυτά την ερχόμενη εβδομάδα.