Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η επιθυμία του Νίκου Παππά θα γίνει πραγματικότητα, καθώς ο Έλληνας γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και θα ολοκληρώσει την πορεία του στα παρκέ φορώντας τη φανέλα του «τριφυλλιού».
Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την οποία αγάπησε από μικρό παιδί και τίμησε το διάστημα 2013-2020 θα συνεχίσει και μετέπειτα θα ολοκληρώσει την καριέρα του ο 32χρονος Έλληνας σούτινγκ γκαρντ, που βρίσκεται στο «πράσινο» ρόστερ εδώ και μερικούς μήνες και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής το επόμενο διάστημα.
Ο Παππάς ήθελε να αγωνιστεί ξανά με τα «πράσινα» και ύστερα από επικοινωνία που είχε με τον Αργύρη Πεδουλάκη μπήκε στην προετοιμασία του Ντέγιαν Ράντονιτς τον Αύγουστο του 2022, ύστερα από μια διετία μακριά από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Από εκείνο το διάστημα ο έμπειρος σκόρερ προπονούνταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και εδώ και καιρό έχει ενσωματωθεί πλήρως στο ρόστερ του Μαυροβούνιου τεχνικού. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, όπως είχε κάνει και σε ανάλογες περιπτώσεις αθλητών στο παρελθόν, θέλησε να του δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσει την καριέρα του με τη φανέλα της ομάδας που αγάπησε, τιμώντας το «δέσιμο» που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδας με το «τριφύλλι» προπονήθηκε κανονικά ακόμα και την Πέμπτη (10/11), στην παραμονή του αγώνα με την Μπασκόνια (11/11, 21:30) και το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής σε κάποιο παιχνίδι, όταν ο προπονητής της ομάδας το κρίνει σκόπιμο.