O εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport fm 104.0, τόνισε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η πορεία που διανύει η ομάδα.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Να νικήσουμε με το καλό αύριο και μετά βλέπουμε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πορεία της ομάδας και ούτε έχουμε δικαιολογίες. Η διοίκηση έχει απαιτήσεις από όσους εργάζονται στην Ομόνοια και αξιολογεί τους πάντες χωρίς να έχει διάθεση να δικαιολογεί κανέναν. Πρέπει να νικήσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό».
Για την Ευρώπη και τον Γιανίκ Φερέρα: «Δεν έχουμε πει ότι η Ευρώπη είναι δικαιολογία, αν ήταν έτσι ας μην παίζαμε Ευρώπη για να πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα. Ομάδες όπως την Ομόνοια πρέπει να παίζουν δύο και τρεις φορές την βδομάδα. Είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι προπονήσεις που έκανε ο νέος προπονητής. Οι περισσότερες ήταν μετά από αγώνες ή πριν από αγώνες. Δεν είναι δικαιολογία αλλά μια πραγματικότητα. Θα περιμένουμε και θέλουμε την ομάδα να βελτιώνεται όσο περνούν οι προπονήσεις με τον Γιανίκ Φερέρα».
Για την άσχημη εκκίνηση: «Τι έπρεπε να κάνουμε; Να πούμε αποχωρούμε από το πρωτάθλημα γιατί δεν αρχίσαμε καλά; Ή να πούμε να φύγετε όλοι γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά; Πρέπει να δοθεί χρόνος για να δούμε αν θα έρθουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε δύσκολη θέση όσον αφορά τη  θέση μας στο πρωτάθλημα, όχι το οικοδόμημα της Ομόνοιας. Πρέπει να χτίσουμε ένα σερί και θέλουμε τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».
Τα αγωνιστικά και αν υπάρχει πρόταση για Ουζόχο: «Δεν έχουμε κάτι επίσημο για τον Ουζόχο που πάει πάρα πολύ καλά. Είναι διεθνής, είναι σε πολύ καλή ηλικία και είναι λογικό να υπάρχει . Κασάμα εκτός λόγω καρτών. Ο Μπασιρού ανέβασε στροφές αλλά θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή. Ο Μάθιους θα αξιολογηθεί σήμερα. Τον Φαμπιάνο τον περιμένουμε αν όλα πάνε καλά τον Δεκέμβριο. Ο Ζαχαρίου είχε ένα πρόβλημα και θα περάσει από εξετάσεις σήμερα. Ταλαιπωρείται από μια ενόχληση».
Αν επανήλθε ο Τζον Χριστοδούλου: «Είχαμε μια κουβέντα με τον πρόεδρο  Παπασταύρου πριν μία-δύο μέρες και μου ανέφερε πως δεν υπάρχει το χρηματικό ποσό που ο κ. Χριστοδούλου μπορεί να δώσει και να τον κάνει να του πωλήσει τις μετοχές της εταιρίας. Ουσιαστικά εννοούσε πως δεν προτίθεται να πωλήσει τις μετοχές του στον Τζον Χριστοδούλου, με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό».
Για την ποινή του Αθλητικού Δικαστή για τα επεισόδια στο Τσίρειο: «Η απόφαση του κ. Βρυωνίδη για την ποινή που επέβαλε για τα εξαιρετικά σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τσίρειο στάδιο στον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ, είναι εντελώς διαφορετική με την ποινή που ο ίδιος επέβαλε για τα σοβαρά επεισόδια στον πρόσφατο αγώνα για το σούπερ καπ φούτσαλ ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΠΟΕΛ.
Για τον αγώνα φούτσαλ επέβαλε τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ για τα επεισόδια στο Τσίρειο στάδιο επέβαλε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή. Δηλαδή, στον αγώνα που τα επεισόδια ήταν πολύ πιο σοβαρά, ο ίδιος άνθρωπος επέβαλε πολύ χαμηλότερη ποινή, ουσιαστικά ποινή – χάδι αν αναλογιστεί κανείς τι έγινε στο Τσίρειο.
Δυστυχώς, αυτό το ζήτημα με τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, με το αποφασίζω κατά το δοκούν, «κόφκω τζαι ράφκω» στα Κυπριακά, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Οι κανονισμοί να αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τις περιστάσεις ή η προκήρυξη να αλλάζει καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι κρίμα να έχουμε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κάποια πράγματα να μην προχωρούν ανάλογα.
Το ερώτημα είναι γιατί ο κ. Βριωνίδης αποφάσισε να επιβάλει πολύ διαφορετικές ποινές σε παρόμοια περιστατικά; Ποιος είναι ο λόγος που τον οδήγησε να λάβει αυτήν την απόφαση;
Και να ξεκαθαρίσω πως εμείς δεν θέλουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται μπροστά σε άδειες κερκίδες. Θέλουμε ο κόσμος να είναι, με ασφάλεια, στα γήπεδα. Εδώ εστιάζουμε στο γεγονός πως ο ίδιος άνθρωπος αποφάσισε πολύ διαφορετικά για τα ίδια και πολύ χειρότερα επεισόδια. Και διερωτόμαστε ποιος είναι ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτήν την απόφαση».