Όσο κρίσιμο και σημαντικό ήταν το προηγούμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση, άλλο τόσο κρίσιμο είναι και το αυριανό (7/11) παιγνίδι για την Ομόνοια, με αντίπαλο τον Άρη στο «Αντ. Παπαδόπουλος».
Είναι και πάλι αγώνας μίας επιλογής, λόγω του ότι έχασε πολύτιμο έδαφος μέχρι στιγμής το «τριφύλλι» και για να μην μεγαλώσει περαιτέρω η βαθμολογική διαφορά, επιβάλλεται να πάρει τη νίκη στην αυριανή δύσκολη αναμέτρηση.
Ο Γιαννίκ Φερέρα καλείται να παρουσιάσει μια ομάδα που θα έχει την υπεροχή και θα κυνηγήσει τη νίκη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με σωστή τακτική, αποτελεσματικότητα και κυρίως αποφυγή λαθών.
Δεδομένη η απουσία των Φαμπιάνο, Μπασιρού και Μάθιους. Ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος προφυλάχθηκε με την Σέριφ, αναμένεται να είναι έτοιμος, ενώ επιστρέφει στην αποστολή και ο Λανγκ (ήταν εκτός λόγω καρτών στο ευρωπαϊκό).
Δεδομένες και κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, ειδικά σε σχέση με το παιγνίδι της περασμένης Πέμπτης. Η επιστροφή του Λανγκ, είναι πιθανό να τον επαναφέρει και στο βασικό σχήμα, ενώ Κίτσος και Ψάλτης διεκδικούν τη θέση δεξιά στην άμυνα. Επίσης αναμένεται να επανέλθει στη μεσαία γραμμή ο Κούσουλος και ίσως ο Χαραλάμπους. Από την άλλη Μπέζους και Παπουλής διεκδικούν τη θέση του επιτελικού μέσου. Αν είναι «οκ» ο Ανσαριφάρντ έχει το προβάδισμα για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.