Χάρη στην παρατηρητικότητα των μέλη της υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών στη Λεμεσό, ξέθαψαν στην κυριολεξία πάνω από ενα κιλό κοκαΐνης.
Συγκεκριμένα μετά από πληροφορία που εξασφάλισαν χθες το απόγευμα μετεβησαν σε οικία όπου διαμένει ο 37χρονος με τη σύζυγο του και το ανήλικο παιδί τους.
Έχοντας στην κατοχή τους ένταλμα έρευνας έκανα φύλλο και φτερό την οικία αναζητώντας ναρκωτικές ουσίες για τος οποίες έκαναν λόγο οι πληροφορίες.
Σε κάποια στιγμή και ενώ έκανα έρευνες στην αυλή εντόπισαν φρεσκοσκαμενο χώμα. Αφού έσκαψαν εντόπισαν πλαστικό δοχείο χαλλουμιων μέσα στο οποίο βρίσκονταν καμουφλαρισμένα τα ναρκωτικά.
Το δοχείο που περιείχε τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη, καθώς και θαμμένα στον κήπο ένα πλαστικό δοχείο, με πέντε συσκευασίες που περιείχαν επίσης κοκαΐνη.
Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για ποσότητα κοκαΐνης βάρους ενός κιλού και 170 γραμμαρίων.
Ο 37χρονος που δεν απασχόλησε στο παρελθόν την υπηρεσία συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Το πρωί οδηγήθηκε ενωπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσου το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο 6 ημερών. Ο ίδιος που παραδέχθηκε την κατοχή προέβαλε ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνούνται.