Την αναβολή του ντέρμπι της Λεωφόρου, λόγω της κακοκαιρίας που θα πλήξει την Αττική, πρότεινε ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης.
«Βόμβα» από το… πουθενά, σχεδόν ένα 24ωρο πριν από το πρώτο «σφύριγμα» του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, πρότεινε να μη γίνει αύριο το ντέρμπι. Ο λόγος; Η σφοδρή κακοκαιρία που θα πλήξει αυτό το Σαββατοκύριακο την Αττική και γενικότερα όλη τη χώρα.
Όπως υποστήριξε ο γνωστός μετεωρολόγος, οι κεραυνοί που θα πέσουν από την κακοκαιρία «EVA» θα θέσουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, καθώς πρόσθεσε ότι ακόμα και η προσέλευση του κόσμου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο θα είναι πολύ δύσκολη.
 «Προσοχή και στους κεραυνούς. Ένας λόγος που θα μπορούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός εκτός από την δυσκολία μετακίνησης του κόσμου είναι και οι κεραυνοί. Έχουμε δει πολλές φορές κεραυνοί να χτυπάνε μέσα στα γήπεδα. Και να χτυπάνε παίκτες», ανέφερε στο OPEN ο Μαρουσάκης.