Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με την Πάφο (19:00 Τσίρειο) εντός έδρας. Οι γαλαζοκίτρινοι πάνε με μοναδικό στόχο την νίκη και να δώσει συνέχεια η ομάδα στα καλά αποτελέσματα. Η ανεβασμένη ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα έχει μπροστά της μια δύσκολη μεν αποστολή αλλά όχι ακατόρθωτη κόντρα στην πρώτη ομάδα του πίνακα.
Ο κύριος Γιανέφσκι είχε την τύχη αυτή την εβδομάδα να δει όλους τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις. Μέσα από το ρόστερ ο Σκοπιανός τεχνικός θα διαλέξει αυτούς που θεωρεί πιο έτοιμους για την ενδεκάδα, έχοντας πάντα υπόψη και την διαχείριση που πρέπει να κάνει στους ποδοσφαιριστές του. λογικά δεν θα δούμε πάρα πολλές αλλαγές από τον τεχνικό της ομάδας, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, αν και υπάρχουν θέσεις που παίζονται. Στην άμυνα για παράδειγμα ο Σάντος διεκδικεί επάνοδο στην ενδεκάδα με τον Φραντζή να μένει εκτός. Από εκεί και μπρος ο Μπιλοβάρ έχει και αυτός τις πιθανότητες του για να επιστρέψει στην ενδεκάδα της ομάδας ως κεντρικός αμυντικός στην θέση του Τεσέϊρα. Προχωρώντας πιο μπροστά στην ενδεκάδα ο Ζτραβκόφσκι θέλει και αυτός την επιστροφή του στην ενδεκάδα και για να γίνει αυτό θα πρέπει ένας εκ των Μεντόγιεβτις ή Τσιμπόλα να μείνει εκτός. Τέλος ο Κάσα είναι και αυτός διαθέσιμος, και διεκδικεί μια θέση από τους Μακρή ή Κατσάνικλιτς.
Από τις τέσσερις περιπτώσεις αλλαγών η πιο πιθανή μοιάζει να είναι αυτή του Σάντος με τις υπόλοιπες να έχουν πιθανότητες ναι αλλά όχι και τόσο μεγάλες. Φυσικά δεν ξέρουμε και ποιες είναι ακριβώς οι σκέψεις του Γιανέφσκι που ίσως τακτικά να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του και να εκπλήξει τον αντίπαλο.

Μιχαήλ Αριστείδου