Έντονος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το θέμα των τραυματισμών, που μίλησε επίσης για τη νίκη επί της ΕΝΠ και για την αφλογιστία των επιθετικών του.
«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να φανεί λίγο περίεργο, αλλά φοβόμουν τέτοιο παιχνίδι, πρώτη φορά παίζαμε με ομάδα που θα αγωνιζόταν τόσο αμυντικά και επικίνδυνη στα στημένα.
Ήμουν αναγκασμένος να αλλάξω την αμυντική γραμμή λόγω τραυματισμών, ήρθε και ο τραυματισμός του Μπέλετς. Οι παίκτες τραυματίζονται με το… περπάτημα! Στο β’ ημίχρονο έσπασε λίγο η αμυντική λειτουργία της ΕΝΠ αλλά είδατε ότι έχουμε δυσκολία στο γκολ, δεν κρύβομαι. Θα δουλέψουμε για να το βελτιώσουμε».
Για το πρόβλημα στο γκολ: «Δεν μπορώ να κρύψω κάτι. Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που είμαστε τόσο ψηλά και δεν έχουμε κανένα γκολ από τους επιθετικούς. Το προσπάθησε ο Κβιλιτάια αλλά δεν μπόρεσε, τον περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή. Οι βαθμοί μετράνε, είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Δεν ξέρω την κατάσταση του Μπέλετς, θα δούμε. Σκέφτομαι μέχρι και τις αλλαγές που θα κάνω, μήπως και προκύψει κάτι. Ποτέ δεν έχω δει στη ζωή μου κάτι τέτοιο»!
Για τις μεταγραφές: «Το μυαλό μου δεν πάει εκεί. Εγώ εύχομαι να μην έχουμε τόσους συχνούς τραυματισμούς».