Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνοντας ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση, ισοπέδωσε την άμυνα των Πίστονς, οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη με 116-91. Χρόνος συμμετοχής και για τον Θανάση.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ για έκτο σερί ματς είχε 30+ πόντους, πραγματοποιώντας κυριαρχική εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου, αφού σε 29 λεπτά συμμετοχής είχε, 32 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ και 5 κλεψίματα!
Για ακόμη ένα ματς ο Γιάννης είχε την συμπαράσταση του Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που είχε 1 ριμπάουντ.
Οι Μπακς από την αρχή της αναμέτρησης είχαν τον έλεγχο και ολοκλήρωσαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 31-26 και τον Γιάννη να έχει 15 πόντους και 7 ριμπάουντ! Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με τα «Ελάφια» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 56-47.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπακς «καθάρισαν» από νωρίς το ματς, δίνοντας την ευκαιρία στον Μάικ Μπουντενχόλζερ να περάσει στα μέσα του τέταρτου δωδεκαλέπτου την second unit, προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του.
Έτσι, οι Μπακς έφτασαν στην έβδομη νίκη τους στη σεζόν και παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στο NBA, ενώ οι Πίστον αντίθετα γνώρισαν την έβδομη ήττα τους (1-7 το ρεκόρ), με τον Σαντίκ Μπέι να σημειώνει 22 πόντους και τον Αϊζέια Στιούαρτ να έχει 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.