Στην τελευταία αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Ε.Ν.Π που διεξήχθη στις 2-1-2021 στο ΓΣΠ, η φιλοξενούμενη ομάδα νίκησε 2-0, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή το Δημήτρη Θεοδώρου, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2021 αγωνίζεται με τους «γαλαζοκίτρινους»
της Λευκωσίας.
Εν όψει του επερχόμενου αγώνα των δύο ομάδων, ψάξαμε και βρήκαμε τι έγινε σε εκείνο τον αγώνα και ειδικά από πλευράς ΑΠΟΕΛ υπήρχε η πλέον αδύνατη ομάδα της σύγχρονης του ιστορίας που κατέγραψε μάλιστα και την πιο αρνητική επίδοση τερματίζοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας και έμεινε εκτός α’ γκρουπ.


Εκείνος ο αγώνας κρίθηκε με γκολ-πέναλτι του Ντένινγκ στο 36΄το οποίο κέρδισε ο Δημήτρης Θεοδώρου, ενώ ο Δημήτρης Θεοδώρου διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σκοράροντας το 2-0 στο 77’.
Ο Ντε Βινσέντι έχασε πέναλτι πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου με τον Γκατσέφσκι να αποκρούει την εκτέλεση του.
Για σκοπούς προϊστορίας το ΑΠΟΕΛ σε εκείνο τον αγώνα, είχε στον πάγκο τον Μακάρθι και αγωνίστηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές.
ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Σάντος, Εφραίμ (69’ Κούτσακος), Λουντέμο, Νούχιου, Ντε Βινσέντι (69’ Ζαχίντ), Σατσιάς (56’ Σαχάρ), Γαβριήλ (46’ Ατζίλι), Μερκής, Γουίλερ και Σιέλης (79’ Κατσαντώνης)
Από την άλλη η Ε.Ν.Π αγωνίστηκε με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές που την οδήγησαν στην σπουδαία νίκη.
ΕΝΠ: Γκατσέφσκι, Μπαρπόζα, Μπλάσιτς, Κυριάκου, Λουσέρο, Κοσμάς, Μπελόνε (83’ Μαισουράτσε), Κοτσώνης (90+ Μουλαζίμης), Φελίπε, Θεοδώρου (82’ Μαρκόσκι), Ντένινγκ (68’ Μπαλοτέλι)