Ο Μούριελ Μπέκερ ενέβασε και αυτός στροφές, όπως και η ομάδα του επιταχύνοντας το σερί νικών. Ο Βραζιλιάνος, κακά τα ψέματα, ανησύχησε όλους στο στρατόπεδο της ΑΕΛ με τις πρώτες του εμφανίσεις καθώς είχε παρασυρθεί και ο ίδιος από την μετριότητα της ομάδας, έχοντας και ευθύνη σε κάποια από τα γκολ που είχε δεχθεί τότε.
Στην ΑΕΛ μάλλον ησύχασαν βλέποντας την αγωνιστική του άνοδο, με τον Μπέκερ να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία, ειδικά στο έδαφος και να προσθέτει και την σιγουριά που χρειάζεται μια ομάδα κάτω από τα δοκάρια.
Η συμβολή του ήταν και αυτού καταλυτική ώστε να κερδίσει η ΑΕΛ κάποια παιχνίδια, όπως για παράδειγμα η απόκρουση πέναλτι στο ματς με την Ομόνοια. Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της ΑΕΛ.
Τώρα έχει μια σημαντική πρόκληση μπροστά του, να μην δεχθεί γκολ από την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος που είναι η Πάφος FC. Μια αποστολή καθόλου εύκολη αλλά βλέποντας τον Μούριελ πως αποδίδει πλέον δεν είναι ακατόρθωτη. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί και η συμβολή όλης της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας των γαλαζοκιτρίνων.

Αριστείδου Μιχαήλ