Το ντέρμπι Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Ανόρθωσις στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2022 το 48ο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Γυναικών με 4 αγώνες .  Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 ΗD.

Στους άλλους τρεις αγώνες για τη 2η αγωνιστική,  Property Gallery Απόλλων «συγκρούεται» με τη Nέα Σαλαμίνα στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ», η ΑΕΛ ταξιδεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο Γερίου, ενώ η Lemesos Volleyball θα υποδεχθεί τον Άρη Πολεμίου. Οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Cablenet Sports 3 HD – 20:30)

Ο σημαντικότερος αγώνας της 2ης αγωνιστικής θα γίνει στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» όπου στο προσφυγικό ντέρμπι η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Οι δυο ομάδες προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα αφού στην πρεμιέρα επικράτησαν η Ολυμπιάδα (Άρη Πολεμίου), και η Ανόρθωσις (Δικέφαλου Γερίου) με 3-0 σετ.

Η Ολυμπιάδα άρχισε πολύ καλά τη σεζόν και ζητεί συνέχεια σε ένα ντέρμπι. Η Ανόρθωσις γνωρίζει ότι με νίκη αλλάζει τα δεδομένα από τη 2η αγωνιστική.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Κ. Στεφανή – Ν. Τζιακούρης

Επόπτες: Ν. Γρηγορίου – Μ. Σταματόπουλος

Σημειωτής: Ι. Τοφής

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Πολύ ενδιαφέρον αγώνας θα γίνει και στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» ,όπου ο Property Gallery Απόλλων υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα. Οι δυο ομάδες είναι ικανές να προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό αγώνα.

Οι «γαλάζιες» θα επιδιώξουν τη 2η νίκη τους για να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».  Η Νέα Σαλαμίνα έχει νέα δύσκολη έξοδο αφού μετά την έδρα της  ΑΕΛ πάει στην έδρα του Property Gallery Απόλλων και θα επιδιώξει νέο βαθμολογικό κέρδος.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: A. Kωνσταντινίδης – Ι. Σοφοκλέους

Επόπτες: Θ. Ιωαννίδης – Π. Χατζηγιάννη

Σημειωτής: Ε. Σιαπάνη

 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ – ΑΕΛ

«Κιτρινόμαυρες» και «γαλαζοκίτρινες» θα ανταμώσουν στο Γυμνάσιο Γερίου με στόχο το τρίποντο. Ο Δικέφαλος Γερίου μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ανόρθωση έχει νέα δύσκολη αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά αυτή τη φορά θέλει το βαθμολογικό κέρδος στο «άντρο» του.

Η ΑΕΛ πήρε νίκη ψυχολογίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα και ταξιδεύει στη Λευκωσία για να εξασφαλίσει το τρίποντο με δεδομένου ότι στη 2η αγωνιστική οι ανταγωνίστριες ομάδες για την τετράδα έχουν ντέρμπι.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Σ. Φλουρής – Χ. Μητροφάνους

Επόπτες: Χ. Παπαχροστοδούλου – Κ. Σουρουλλάς

Σημειωτής: Α. Χατζηκωστή

 ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ

Στον τέταρτο αγώνα της ημέρας η Lemesos Volleyball υποδέχεται στο Λύκειο Πολεμιδιών τον Άρη Πολεμίου. Η Lemesos Volleyball θα είναι ενισχυμένη με την νεαποκτηθείσα 32χρονη Μurambi Noel από την Κένυα που αγωνίζεται ως ακραία. Στόχος των «ροζ» η εκμετάλλευση της έδρας και το τρίποντο.

Ο Άρης Πολεμίου πάει στη Λεμεσό για να επιχειρήσει την κατάκτηση της εκτός έδρας νίκης που θα δώσει άλλη διάσταση στην πορεία της παφιακής ομάδας.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Α. Δανιήλ –Μ. Αντώρρκας

Επόπτες: Γ. Παύλου – Μ. Πιττάλης

Σημειωτής: Ε. Ευαγγελίδου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Με τη συμπλήρωση της 1ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Oλυμπιάδα Ν. 1-0 3-0 03
  2. Ανόρθωσις 1-0 3-0 03
  3. Property Gallery Απόλλων 1-0 3-1 03
  4. ΑΕΛ 1-0 3-2 02
  5. Νέα Σαλαμίνα 0-1 2-3 01
  6. Lemesos Volleyball 0-1 1-3 00
  7. Δικέφαλος Γερ. 0-1 0-3 00
  8. Άρης Πολ. 0-1 0-3 00