Την πεποίθηση ότι από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών θα αποδειχθεί ότι η μητέρα της 12χρονης δεν έχει σχέση με το αδίκημα που της αποδίδεται για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της στον Κολωνό, εξέφρασε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.
«Επιμένει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατηγορία. Περιμένουμε από το εγκληματολογικό εργαστήριο να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία αν είχε σχέση με το σάιτ, που από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν είχε. Με την άρση του απορρήτου θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχει καμία σχέση -προσέξτε- με την κατηγορία» τόνισε ο δικηγόρος.
Τι είπε ο Απόστολος Λύτρας για τα χρήματα που ζήτησε η μητέρα
Αυτό που προκαλεί την κοινή γνώμη, πρόσθεσε ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, είναι πώς έφυγε ο έλεγχος ενός μικρού παιδιού από αυτή τη μητέρα, αλλά η μητέρα δεν κατηγορείται γι’ αυτό το πράγμα.
Τα χρήματα που ζητούσε έχει εξηγήσει τι ήταν, έχει εξηγηθεί και από τη μητέρα, τη 12χρονη αλλά και από άλλα μέλη της οικογένειας. «Η 12χρονη έχει δώσει κατάθεση πως η μητέρα της δεν ήξερε απολύτως τίποτα. Έπρεπε να δεχθούν την κατάθεση του παιδιού στο σύνολό της» και όχι επιλεκτικά στοιχεία, ανέφερε ο κ. Λύτρας για ανακριτή και εισαγγελέα.
«Η μητέρα είχε ζητήσει χρήματα από τη γυναίκα του Μίχου και τον Μίχο μια φορά, έχει εξηγήσει ότι όταν ζήτησε τα χρήματα είχε ήδη κάνει την καταγγελία και τα χρήματα της τα έδωσε και τις δυο φορές η σύζυγος του Μίχου. Αυτό δεν συσχετίζεται με το αδίκημα της μαστροπείας» σημείωσε.