Αλλιώς έφυγε ηττημένη στα ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, με τη ΑΕΚ και τον Απόλλωνα και εντελώς διαφορετικά, έχασε το ντέρμπι με την Ομόνοια.
Και το έχασε κατά τρόπο παράξενο λόγω των τεράστιων ευκαιριών που έχασε αλλά και ενδεχομένως κατά τρόπο άδικο, αφού συνολικά δεν ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο η Ομόνοια.
Είδαμε μάλιστα την «Κυρία» στο β΄ημίχρονο να παίζει κατά διαστήματα καλή μπάλα και εκεί που έλεγες ότι είναι θέμα χρόνου να ισοφαρίσει, δέχτηκε το δεύτερο γκολ από την Ομόνοια.
Όταν έχασε τις ευκαιρίες με το Λάζαρο (ειδικά) αλλά και με το Ράντονιτς τότε τι να βρεις να πεις και να γράψεις για αυτό το κακό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ;
Ακόμα και αν δέχτηκε…τζάμπα το 1-0 από την Ομόνοια  αφού προηγήθηκε λάθος στη μεσαία γραμμή και αποδιοργάνωση στην άμυνα, εντούτοις και πάλι θα είναι άδικο να κάνεις κριτική.
Πόσο μάλλον, όταν από το 46’ μέχρι και το 85’ άρεσε με την παρουσία της και άφησε μόνο θετικά σημάδια, η ομάδα του κυρίου Μουνιόθ.
Αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό στα επόμενα ματς, τότε ενδεχομένως να αλλάξει την μοίρα της στο πρωτάθλημα και να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα.
Θα χρειαστεί όμως, να βρει τρόπο ο προπονητής να νικήσει και αγώνες ντέρμπι στους οποίους μέχρι στιγμής μετρά μηδέν βαθμούς και μάλιστα χωρίς να πετύχει γκολ!!!
Ηττήθηκε 2-0 από το ΑΠΟΕΛ, 4-0 από την ΑΕΚ, 1-0 από τον Απόλλωνα και 2-0 από την Ομόνοια. Ένας κάκιστος απολογισμός που χρήζει βελτίωσης για να αποφύγει τα χειρότερα και πλέον μιλάμε για τον στόχο της πρώτης 6άδας, ώστε να διεκδικήσει στη συνέχεια, κάτι καλύτερο.
Επιβάλλεται επομένως να βρεθεί τρόπος αποτελεσματικής αντίδρασης και μέχρι το τέλος του α΄ γύρου να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.
Θυμίζουμε ότι στη 10η αγωνιστική υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα, ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς με την Πάφο FC και την ΑΕΛ και στην 13η αγωνιστική υποδέχεται τον Άρη.