Για την επιτυχία στην Ευρώπη, τη νίκη επί της Καρμιώτισσας και τη συνέχεια, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για την πρόκριση: «Να το πάρουμε χρονικά. Καταφέραμε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, έστω και μα καρδοχτύπια, να γραφτεί στην ιστορία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται το ευρωπαϊκό οδοιπορικό. Θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος με τη Ρεν για να κάνουμε ότι κάναμε και στα έντεκα προηγούμενα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι το 12ο παιχνίδι, ένας ολόκληρος γύρος. Δεν είναι λίγα. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ήταν πολύ μεγάλο παράσημο τα λόγια του Λουτσέσκου. Δυστυχώς, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου και είναι κάτι που δεν συνέβη για πρώτη φορά».

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Σκοράραμε πολύ νωρίς, ήρθε και το δεύτερο γκολ στο 20λεπτο και όλα πήραν το δρόμο τους. Έγινε πολύ καλή δουλειά, λειτούργησε ως παράδειγμα προς αποφυγή το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Συμφωνώ ότι είναι κάπως βαρύ για τον αντίπαλο αλλά εμείς πήραμε το ζητούμενο. Διατηρήσαμε την καλή ψυχολογία και τη δυναμική. Πάμε να παίξουμε την Πέμπτη με τη Ρεν και δεν είμαστε αδιάφοροι».