Μεγάλη μέρα ήταν για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου η 28η Οκτωβρίου 2022.
Σε μια ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική τελετή, πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία του παλιού γηπέδου της ομάδας το οποίο ονομάζεται πλέον “Προπονητικό Κέντρο Θεόδωρος Κολοκούδιας”.
Όλο αυτό έγινε για να τιμηθεί ένας άνθρωπος ο οποίος συνέδεσε το όνομα του άρρηκτα με το βυσσινί σωματείο και ήταν εκεί και στα 84 του χρόνια θυμήθηκε παλιές ιστορίες, ιστορίες Ενωσίτικες.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Η ανάρτηση του γνωστού φίλου της ομάδας Κώστα Κουμή τα λέει όλα:
Εάν σήμερα κάποιοι από εμάς περηφανευόμαστε στις παρέες και στα καφεδάκια για την πάλαι ποτέ μεγάλη Ένωση, είναι επειδή την ομάδα της Ενώσης την υπηρέτησαν άξιοι άνθρωποι και δύο και τρεις και ίσως περισσότερες γενεές ζούσαν και ανέπνεαν μόνο γι’ αυτήν.
Ένας από αυτούς, ένας πολύ άξιος άνθρωπος που το απέδειξε και σήμερα ειναι ο Θεόδωρος Κολοκούδιας.
Ο Θεόδωρος της Ένωσης, ο Θεόδωρος των 4 τελικών κυπέλλου, ο Θεόδωρος της θαυμαστής ομάδας του 1988 που ευτυχήσαμε να καμαρώσουμε κι εμείς.
Στη σημερινή τελετή της ονοματοδοσίας του παλαιού γηπέδου της Ένωσης σε “Προπονητικό Κέντρο Θεόδωρος Κολοκούδιας”,
ο κ. Θεόδωρος μας απέδειξε γιατί έγινε μεγάλος προπονητής και γιατί συνέδεσε το όνομα του με τις μεγάλες επιτυχίες της Ένωσης.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονται
Στα 84 του χρόνια, με λόγο μεστό και πραγματικά διδακτικό ο κ. Θεόδωρος καθήλωσε τους παρευρισκόμενους που παρευρέθησαν για να τον τιμήσουν.
Γιατί;
Κάθε φορά που διηγήτω μια επιτυχία της ομάδας, ολοκλήρωνε την ιστορία εθυμούμενος τους συνεργάτες του. “Μαζί με τους παίκτες μου, με τη στήριξη του ΔΣ, μαζί με τους συνεργάτες μου, τους προπονητές, τους φροντιστές και τα άλλα παιδιά”.
Αυτό δείχνει και το μεγαλείο του ανδρός.
Κύριε Θεόδωρε σ ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην Ενωσάρα μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι