Ηλιόλουστος αναμένεται να είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ωστόσο κατά διαστήματα στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυριώς βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα ανατολικά και στα νότια παράλια μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.