Δύσκολη αρχή για τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Άστον Βίλα, με την ομάδα του να αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας τη Νιούκαστλ για τη 14η αγωνιστική της Premier League.
Tην πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο της Άστον Βίλα θα κάνει ο Ουνάι Έμερι, με τους «χωριάτες» να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την 4η Νιούκαστλ για τη 14 αγωνιστική της Premier League.
O Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ντιέγκο Κάρλος και Λούντβιγκ Αουγκούστινσον, τη στιγμή, δε, που ο Έντι Χάου προβληματίζεται εξαιτίας της απουσίας του Αλεξάντερ Ίσακ.
Η ανεβασμένη Τσέλσι, μετά την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League, ταξιδεύει στο Μπράιτον για να αντιμετωπίσει τους «γλάρους» του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Οι «μπλε» του Λονδίνου στοχεύουν σε νίκη για να καταφέρουν να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας, ενώ η Μπράιτον θέλει να «ρεφάρει» την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Στο «Emirates» η Άρσεναλ υποδέχεται την Κυριακή την ουραγό Νότιγχαμ Φόρεστ, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ελπίζοντας σε «στραβοπάτημα» της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Λέστερ, για να αυξήσει περισσότερο τη βαθμολογική διαφορά.
Τέλος, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις της Λίβερπουλ με τη Λιντς το Σάββατο το απόγευμα στο «Άνφιλντ», αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ την επόμενη ημέρα στο «Ολντ Τράφορντ».
Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής
Σάββατο 29/10
Λέστερ-Μάντσεστερ Σιτι (14:30)
Μπόρνμουθ-Τότεναμ (17:00)
Μπρέντφορντ-Γουλβς (17:00)
Μπράιτον-Τσέλσι (17:00)
Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον (17:00)
Νιούκαστλ-Αστον Βίλα (17:00)
Φούλαμ-Έβερτον (19:30)
Λίβερπουλ-Λιντς (21:45)
Κυριακή 30/10
Άρσεναλ-Νότιγχαμ Φόρεστ (16:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ (18:15)