Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από το ξεκίνημα της σεζόν έχει μπει σε… beast mode και τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να αγγίζει το triple double κόντρα στους Νικς, έχοντας 30 πόντους, 14 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και μόλις 2 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής.
Με τον «Greek Freak» να δίνει τον ρυθμό από το ξεκίνημα οι Μπακς πήραν γρήγορα προβάδισμα στο σκορ και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 26-24. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στη δεύτερη περίοδο, με τα «Ελάφια» να παρουσιάζουν κυριαρχική εικόνα, αφού οι Νικς είχαν μόνο… ξεσπάσματα.
Οι Μπακς παίρνοντας ενέργεια από τον Αντετοκούνμπο, άρχισαν να εκτελούν και από την περιφέρεια με τον Γκρέισον Άλεν να βρίσκει το χέρι του και τον Τζρου Χόλιντεϊ να οργανώνει μαεστρικά την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ, την ώρα που οι Νικς δεν μπορούσαν να πάρουν βοήθεια από τον Τζέιλεν Μπράνσον που εγκλωβίστηκε.
Χαρακτηριστικό της εικόνας των Μπακς είναι ότι εφτά παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Γκρέισον Άλεν να σημειώνει 17 με 4/6 τρίποντα και τον Τζρου Χόλιντεϊ να προσθέτει 16, έχοντας στον ενεργητικό του και 6 ασίστ.
Από την πλευρά των Νικς, ο Αρ Τζέι Μπάρετ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 20 πόντους και 5 ασίστ, ο Τζούλιους Ραντλ είχε 14 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Τζέιλεν Μπράσον τελείωσε το ματς με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Τα δωδεκάλεπτα: 26-24, 59-53, 96-85, 119-108