Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έπλεξε το εγκώμιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ, δηλώνοντας πως βλέπει αρκετά πράγματα που του αρέσουν στη νέα εκδοχή των Κόκκινων Διαβόλων με τον Ολλανδό τεχνικό στο τιμόνι.
Αργά αλλά σταθερά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρχίζει και ισορροπεί επί Έρικ Τεν Χαγκ και κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία. Στο -1 από την τετράδα με ματς λιγότερο, στην επόμενη φάση του Europa League και με τελικό «πρωτιάς» να ακολουθεί, το σύνολο του Ολλανδού τεχνικού παρουσιάζει όλο και καλύτερα στοιχεία, με ή χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή του. Και απ’ ό,τι φαίνεται, η δουλειά του Τεν Χαγκ βρίσκει θαυμαστές και στην αντίπερα όχθη του Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα, στον Πεπ Γκουαρδιόλα.
Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε με πολύ καλά λόγια για την συμπολίτισσα της Σίτι, τονίζοντας ότι μετά από καιρό η Γιουνάιτεντ επιστρέφει σταδιακά στα υψηλά της στάνταρ και πως του αρέσει αυτό που βλέπει στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων.
«Έχω την αίσθηση ότι η Γιουνάιτεντ επιστρέφει. Επιτέλους, η Γιουνάιτεντ επιστρέφει. Είδα το ματς με τη Σέριφ και το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Τσέλσι. Νομίζω πως μου αρέσει αυτό βλέπω από τη Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή».
Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με το εμφατικό 6-3 στο μεταξύ τους ντέρμπι νωρίτερα τον Οκτώβριο.