Προλάβαμε και το γράψαμε πριν μιλήσει ο Νταβίντ Καταλά και απλά ο προπονητής του Απόλλωνα μας… επιβεβαίωσε.
Γράψαμε για ποδοσφαιριστές «χαμένους» στο γήπεδο, με τον Ισπανό προπονητή να έρχεται και να το λέει για ευνόητους λόγους κάπως πιο κομψά.
Κρατήσαμε δύο ατάκες από τα λεγόμενα του μετά το ματς με την Ντνίπρο που καταδεικνύουν ξεκάθαρα ότι σε καμιά περίπτωση δεν είναι ευχαριστημένος από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.
«Εγώ και κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανεβούμε ενόψει της συνέχειας» είπε, ενώ στην συνέχεια «κόλλησε» και την ατάκα:
«Όσοι παίκτες δεν θέλουν να τα δίνουν όλα για την ομάδα και τον κόσμο τότε δεν τους θέλω».
Τώρα για ποιους μιλούσε ο κόουτς εύκολα μπορεί να πάει το μυαλό κάποιου.
Εμείς είδαμε ποδοσφαιριστές που ξέρουμε ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά όπως ο Νταμπό, ο Ντιγκινί και Ζράντι να είναι «χαμένοι» στο γήπεδο. Ο τελευταίος μάλιστα «άντεξε» μόλις εφτά λεπτά στο γήπεδο καθώς μετά από μια απερισκεψία αποβλήθηκε.
Αυτοί λοιπόν οι ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν κατονόμασε, επιβάλλεται να ανέβουν στην συνέχεια όταν και η ομάδα θα εστιαστεί αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις με μεγάλο στόχο το back to back.
Αυτό πρέπει να γίνει αρχής γενομένης από το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, ένα ματς ιδιαίτερα σημαντικό καθώς πέραν του ονόματος του αντιπάλου που το καθιστά παραδοσιακό ντέρμπι, είναι και σημαντικότητα από βαθμολογικής πλευράς.
Η ομάδα εδώ και τρία σερί ματς δεν έχει μετρήσει νίκη, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα από τον Άρη και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Χρίστος Χρίστου