Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και φροντίζει να το δείχνει από την αρχή της σεζόν! Ο… διαστημικός Γιάννης Αντετοκούνμπο με νέα 40αρα οδήγησε στη νίκη τους Μπακς κόντρα στους Νετς με 110-99.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 43 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ σε 37 λεπτά, οδηγώντας τους Μπακς στην τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα της νέας σεζόν του NBA!
Εκπληκτικό ματς και από τον Μπόμπι Πόρτις με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ οι 33 πόντοι του Ντουράντ και οι 27 του Ίρβινγκ δεν ήταν αρκετοί για τους Νετς, που γνώρισαν την τρίτη τους ήττα στη σεζόν.

Το ματς
Στο πρώτο δωδεκάλεπτο οι Μπακς έκαναν ένα ξέσπασμα και με σερί 11-0 (21-11), με τρίποντα από Λόπεζ και πόρτις, πήραν προβάδισμα 10 πόντων, όμως οι Νετς βρήκαν λύσεις και κατάφεραν να μειώσουν, με την πρώτη περίοδο να κλείνει με εκπληκτική ενέργεια του Γιάννη σε άμυνα και επίθεση, αφού με εκπληκτικό μπλοκ και πεισμωμένη ενέργεια στην επίθεση έδωσε προβάδισμα +5 στους Μπακς (25-20).
Στην δεύτερη περίοδο οι Νετς εκμεταλλεύτηκαν τις κακές αποφάσεις των Μπακς σε άμυνα και επίθεση καταφέρνοντας να φέρουν… τούμπα το ματς, αφού υπερκάλυψαν διαφορά δέκα πόντων, παίρνοντας με την σειρά τους προβάδισμα +12 (55-43), πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης μπήκε σε… beast mode και άρχισε να φορτώνει το καλάθι των Νετς, αλλά και τους παίκτες του Στιβ Νας -που αποβλήθηκε επειδή πήγε να επιτεθεί στους διαιτητές(!)- με φάουλ. Οι Μπακς έκαναν τρομερό comeback από το -12 και με τον «Greek Freak» να ηγείται έκλεισαν το τρίτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 78-76 (35-21 το επί μέρους).
Τα «Ελάφια» συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στην τελευταία περίοδο, αφού οι Νετς δεν μπορούσαν να βρουν λύση στις… επελάσεις του Γιάννη, που μετά τους Ρόκετς έβαλε 40+ πόντους και στους Νετς, δείχνοντας άγριες διαθέσεις από το ξεκίνημα της σεζόν με back to back 40αρες!

Τα δωδεκάλεπτα: 25-20, 43-55, 78-76, 110-99