Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Χριστοφόρου.
Για τη νίκη επί της Δόξας:
«Αυτή την φορά η εμφάνιση συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα και όχι το ανάποδο καθώς και στο προηγούμενο παιχνίδι μπορούσαμε να το κάνουμε».
Για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ: «Χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς σε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι μπορεί να γίνει η ζημιά».
Κέρδος και οι μικροί, ειδικά ο Χρυσοστόμου καθώς ο Ιωάννου παίζει συνεχώς: «Ισχύει ότι ο κόσμος θέλει να βλέπει ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Το ζητούμενο για τα παιδιά είναι να περιμένουν την ευκαιρία τους και να την αξιοποιήσουν. Οι δύο περιπτώσεις τις αξιοποιούν».
Ακόμα δεν σκόραραν οι δύο περσινοί σα πρώτοι σκόρερ Ουάρντα και Λάζαρος: «Δεν είναι παίκτες για να τους φοβάσαι, λίγη υπομονή».
Προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα από το παιχνίδι με την Δόξα; «Υπήρξαν ζητήματα. Έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές Σάμπο και Κορέια. Είναι και οι δύο πιθανότατα εκτός με την ΠΑΕΕΚ. Δύσκολα θα προκύψει άλλη επιστροφή, από τους Αρτυματάς, Αμπαρτζουμιάν και Εμπραλίτζε».
Έχετε και πάλι παράπονα από την διαιτησία: «Δεν πρέπει να ασχολείσαι με την διαιτησία μόνο όταν χάνεις για να μπορεί κάποιος να τους λέει ότι στρέφεις την προσοχή αλλού. Ακόμα και όταν νικάς 3-0 αν επισημαίνεις τα σοβαρά λάθη και αυτό κάναμε. Αν δείτε την φάση, πιο απλή φάση για έναν διαιτητή καις έναν VARίστα δεν υπάρχει. Καταφέραμε το πιο απλό να το κάνουμε λάθος. Η Ανόρθωσης εξακολουθεί να είναι ένα καζάνι που βράζει για την αντιμετώπιση από την διαιτησία. Στερηθήκαμε βαθμούς από λάθη διαιτητών και VAR και ζητήσαμε και επιμένουμε να έρχεται ένας αριθμός ξένων διαιτητών και να είναι σε όλους τουW αγώνες ξένοι στο VAR».