Ούτε του… παπά δε θα πρέπει να το πει η Χέρτα. Οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν δύσκολα στο Βερολίνο της Σάλκε με σκορ 2-1 και έριξαν τους «βασιλικούς μπλε» στην τελευταία θέση της Bundesliga μετά από 11 αγωνιστικές. Ο Τουζάρ το πρώτο γκολ για τη Χέρτα, ισοφάρισε προσωρινά ο Μολέ για τη Σάλκε.
Η αναμέτρηση στο Βερολίνο ξεκίνησε με τη Σάλκε να απειλεί πρώτη στο 4ο λεπτό με τον Ντρέξλερ να κάνει όμορφη ντρίμπλα και να σουτάρει, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 15′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με τον Μπέλτερ όμως έπειτα από έλεγχο VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Τουσάρ να εκτελεί εν ψυχρώ τον Σβόλοβ στο 49′ για το 1-0. Ο προπονητής της Σάλκε, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και δικαιώθηκε καθώς στο 85′ ο Μολέ έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.
Ωστόσο στο 89′ ο Γιόβετιτς βρήκε τον Κανγκά στην περιοχή και αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στη Χέρτα η οποία είναι καιν η πρώτη μετά τις 4 Σεπτεμβρίου. Στη 13η θέση πλέον οι Βερολινέζοι με 11 βαθμούς, ουραγός η Σάλκε με μόλις 6 βαθμούς.