Με τους Γουίλσον και Αλμιρόν να της δίνουν προβάδισμα δύο γκολ από το πρώτο μέρος, η Νιούκαστλ επιβλήθηκε 2-1 της Τότεναμ και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πιάνοντας την Τσέλσι.
Η Νιούκαστλ του Έντι Χάουι πραγματοποιεί εντυπωσιακή εκκίνηση στη φετινή Premier League που φέρνει θύμησες της σεζόν 2011-12 (με τον Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της) και η τελευταία τρανή απόδειξη της μεγάλης δυναμικής της δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στην αγγλική πρωτεύουσα.
Οι καρακάξες πέρασαν νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Τότεναμ (πρώτη ήττα φέτος για τα σπιρούνια μέσα στο σπίτι τους) με σκόρερ του Γουίλσον και Αλμιρόν και έπιασε στην 4η θέση την Τσέλσι, με τους ασπρόμαυρους του αγγλικού Βορρά να έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται από τη στιγμή που μετρούν μόλις μία ήττα (στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ) στο φετινό πρωτάθλημα.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Σάντσες (81′ Ντόχερτι), Ντάιερ, Λανγκλέ (8′ Ντέιβις), Έμερσον, Μπεντανκούρ, Μπισούμα, Σκιπ (67′ Μόουρα), Σεσενιόν (61′ Πέρισιτς), Κέιν, Σον

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίιπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ (75′ Μέρφι), Αλμιρόν, Γουίλσον (88′ Γουντ), Ζοέλιντον

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ