Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα,  δίνει διάσκεψη τύπου στην οποία μίλησε για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, το ματς με την Ντιναμό Κιέβου αλλά και για τις επιστροφές που μετρά η ομάδα του.
Το βίντεο και οι δηλώσεις του:
Αρχικά: «Έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό ματς απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Είναι όλη η εβδομάδα για εμάς δύσκολη και σημαντική γιατί ακολουθεί η αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου. Όμως, αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πάρουμε τη νίκη στο ΓΣΠ».
Για τη σημαντικότητα του αγώνα επειδή η ΑΕΚ έχει τρεις σερί νίκες: «Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη γιατί ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είναι ένα ντέρμπι και ξέρουμε ότι είναι σημαντικό κα για τους φιλάθλους να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ομάδα του στο ΓΣΠ: «Περιμένουμε μια ωραία ατμόσφαιρα. Μια ατμόσφαιρα που μας αρέσει, αφού είναι από τα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Περιμένω και καλή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς μας. Θα έρθουν να μας υποστηρίξουν, θα μας βοηθήσουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να μην ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις και να μην μας απασχολεί τίποτα».
Για τις επιστροφές:  «Είμαι χαρούμενος για τις επιστροφές γιατί μας έλειψαν οι Φαράζ, Γκιούρτσο και Κάσας. Μοναδική απουσία είναι ο Σανχούρχο. Ως προπονητής σκέφτομαι πάντα πως θα πάρω τις καλύτερες αποφάσεις για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στη νίκη».
Για το ότι το ΑΠΟΕΛ έχει νέο προπονητή: «Το ματς θα είναι δύσκολο γιατί το ΑΠΟΕΛ έχει καλό ρόστερ και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία το κάνει ακόμα πιο δύσκολο γιατί αλλάζει σιγά-σιγά το πλάνο, η ιδέα στον αντίπαλο. Όχι πολλές αλλαγές αλλά άλλαξε πράγματα. Είναι καλός προπονητής ο κ. Μιλόγεβιτς, αλλά είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στον καλύτερο βαθμό για να φτάσουμε στον στόχο μας».
Τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ και το ότι στους τελευταίους αγώνες σκοράρουν οι επιθετικοί της ομάδας: «Είναι αρκετά καλή ομάδα το ΑΠΟΕΛ, είναι ομάδα που πιέζει δυνατά και ψηλά. Όταν αμύνεται το κάνει οργανωμένοι και έχει ταχύτατους παίκτες στα άκρα. Έχουν καλούς χειριστές όπως ο Εφραίμ, ο Μπλουμ, ο Σαρφό και ο Κβιλιτάια. Έχουν γρήγορες επιστροφές. Αμύνονται σωστά και είναι δύσκολο να τους βάλεις γκολ. Γενικά, είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα και εμείς θα πρέπει να προσέξουμε τα πάντα. Επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Για τους επιθετικούς και τα γκολ είμαι χαρούμενος. Πάντα έλεγα ότι έχουμε καλούς παίκτες και στην επίθεση. Πήραμε πολλά γκολ και από τους εξτρέμ. Θα βοηθήσει και ψυχολογικά και στην αυτοπεποίθηση τους. Είναι δύσκολο να επιλέγω την 11άδα σε κάθε αγώνα και αυτό είναι ευχάριστο για την ομάδα. Το ότι δηλαδή, έχουμε πολλές επιλογές».
Το μήνυμα του στον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζουν. Είναι φανταστικοί. Τους χρειαζόμαστε. Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να ανταποδώσουμε στον κόσμο με το παίρνουμε τις νίκες σε κάθε παιχνίδι».