Στις 11 Σεπτεμβρίου,  Ρεάλ Σοσιεδάδ ηττήθηκε 2-1 από τη Χετάφε. Έκτοτε η επόμενη αντίπαλος της Ομόνοιας στους ομίλους του Europa League μετράει επτά συνεχόμενες νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, και το απόγευμα της Κυριακής πέρασε και από το Βίγκο, επικρατώντας 2-1 της Θέλτα, αποτέλεσμα που την ανέβασε στη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
Από τα πρώτα λεπτά, η Σοσιεδάδ είχε την κατοχή, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες, με τη Θέλτα να είναι απειλητική, κάθε φορά που έβγαινε στην επίθεση και τη Σοσιεδάδ να ανοίγει το σκορ στο 30ο λεπτό. Για πρώτη φορά, από τον Αύγουστο του 2018, ο Ασέρ Ιγιαραμέντι βρήκε δίχτυα, για το 0-1, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Εννέα λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση της Θέλτα. Ο Θουμπιμέντι έκανε λάθος πάσα στον Ιάγκο Άσπας, ο έμπειρος φορ ξεχύθηκε στη μεγάλη περιοχή της Σοσιεδάδ, πλάσαρε τον Ρεμίρο και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 54ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ, για τη Σοσιεδάδ, με έναν πρώην παίκτη της Θέλτα, τον Μπράις Μέντες, εκτέλεσε κόρνερ και ο ξεμαρκάριστος Ιγκόρ Θουμπέλδια, με κεφαλιά, έκανε το 1-2. Η Θέλτα δεν είχε, ξανά, απάντηση, με την ομάδα του Βίγκο να χάνει για τέταρτη σερί φορά, από τη Σοσιεδάδ, μέσα στην έδρα της και να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.
ΘΕΛΤΑ: Μαρτσεσίν, Μάγιο (65′ Μινγκέθα), Αϊντό, Νούνιεζ, Γκαλάν, Μπέλτραν, Ροντρίγκες, Βέιγκα (65′ Πέρεθ), Τσέρβι (79′ Πασιένσια), Λάρσεν, Άσπας
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσάμπελ (68′ Ελουστόνδο), Θουμπέλδια, Λε Νορμάν, Μουνιόθ (28′ Ρίκο), Μέντες, Θουμπιμέντι, Ιγιαραμέντι (46′ Μερίνο), Σίλβα (76′ Ναβάρο), Σορλό, Κούμπο (75′