Ο Βόλος έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική του πορεία στη Super League, καθώς νίκησε τον Λεβαδειακό 2-1 στο Πανθεσσαλικό και ανέβηκε στη δεύτερη της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μουτίνιο στο 52′, ωστόσο οι Θεσσαλοί έφεραν τούμπα το ματς σε διάστημα έξι λεπτών με Τσοκάνη και Ντέλετιτς.
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά να μην τις αξιοποιούν. Δεν συνέβη το ίδιο στο δεύτερο μέρος, με τον Λεβαδειακό να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο στο 52ο λεπτό.
Η απάντηση για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου ήρθε άμεσα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Τσοκάνης με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μάρκοβιτς.
Έξι λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς. Ο Μεσκίδα στην τελευταία του ενέργεια στο παιχνίδι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ντέλετιτς με υπέροχο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.
Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά στο 86ο λεπτό ο Τσιριγώτης δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντο, Μεσκίδα, Φερνάντες, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Τορό, Μεχία, Νίκας, Βρακάς, Μουτίνιο, Δούμτσιος.