Νούμερα που παραπέμπουν σε ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού παρουσιάζει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της η Γιουβέντους. Χαρακτηριστικά, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι, ενώ έχει σκοράρει μόλις μία φορά, με τον Αρκάντιους Μίλικ κόντρα στην Φιορεντίνα.
Οι αριθμοί αυτοί επιβεβαιώνουν το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της μεσαίας, αλλά και της επιθετικής γραμμής της ομάδας βρίσκονται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, και ειδικά όταν δεν αγωνίζεται στο «σπίτι» της. Εκεί όπου τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά, ωστόσο μακριά από το Τορίνο οι «μπιανκονέρι» είναι απογοητευτικοί.
Μάλιστα, η «Γηραιά Κυρία» έχει γνωρίσει την ήττα στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, απέναντι σε Παρί Σεν Ζερμέν, Μόντσα, Μίλαν και Μακάμπι Χάιφα. Το σύνολο του Αλέγκρι καλείται να βρει άμεσα λύση στο εν λόγω ζήτημα, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση της Serie A ύστερα από εννέα ματς, ενώ ουσιαστικά έχει ήδη αποκλειστεί και από το Champions League, με μόνο τέσσερις αγωνιστικές να έχουν πραγματοποιηθεί.