Πραγματοποιούνται το επόμενο τριήμερο οι αγώνες για τη δεύτερη αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει την Παρασκευή και θα ακολουθήσουν άλλα δύο παιχνίδια το Σάββατο και δύο την Κυριακή. Ρεπό έχει το ΑΠΟΕΛ.

ΕΝΠ-ΕΑΣ Ομόνοια

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου – 19:00 / «Αίθουσα Παραλιμνίου»

Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει στο Παραλίμνι όπου η Ένωση φιλοξενεί την Ομόνοια. Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, καθώς προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα, έχοντας χάσει και οι δύο στη διαφορά ενός πόντου, κόντρα σε Ανόρθωση και ΕΘΑ αντίστοιχα.

Αχιλλέας Καϊμακλίου-Dynaton Απόλλων

Σάββατο 15 Οκτωβρίου – 17:00 / Λύκειο Παλλουριώτισσας

Σεφτέ στις επιτυχίες επιζητούν Αχιλλέας Καϊμακλίου και Dynaton Απόλλων, οι οποίες αναμετρώνται στη Παλλουριώτισσα. Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στην πρώτη αγωνιστική από Κεραυνό και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα, και θέλουν το Σάββατο να πανηγυρίσουν το πρώτο τους ροζ φύλλο.

ΑΕΛ-ΑΠΟΠ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου – 19:00 / «Νίκος Σολωμονίδης»

Τον πρώτο της αγώνα στη φετινή ΟΠΑΠ Basket League δίνει η ΑΕΛ, που στην πρεμιέρα είχε ρεπό. Οι «γαλαζοκίτρινοι» παίζουν στην έδρα τους, φιλοξενώντας τον ΑΠΟΠ, ο οποίος προέρχεται από την ήττα στο παιχνίδι με την Πετρολίνα ΑΕΚ.

Πετρολίνα ΑΕΚΑνόρθωση

Κυριακή 16 Οκτωβρίου – 17:00 / «Κίτιον»

Την ίδια επιθυμία για να συνεχίσουν τις επιτυχίες έχουν Πετρολίνα ΑΕΚ και Ανόρθωση που θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Κίτιον». Στην πρώτη αγωνιστική οι «κιτρινοπράσινοι» επικράτησαν του ΑΠΟΠ, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε την Ένωση.

ΕΘΑ-Κεραυνός

Κυριακή 16 Οκτωβρίου – 19:00 / Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία

Η 2η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με την ΕΘΑ να φιλοξενεί τον Κεραυνό, με τις δύο ομάδες να θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες του. Τόσο η ομάδα του Στροβόλου, όσο και το συγκρότημα της Έγκωμης είχαν κερδίσει στην πρεμιέρα, κόντρα σε Oμόνοια και Αχιλλέα Καϊμακλίου αντίστοιχα.