Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ (19:45,) σε έναν… τελικό για την επιβίωσή του στην Ευρώπη.
Οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν συνεχόμενες «σφαλιάρες» στα πρώτα τρία ματς του ομίλου τους και μέτρησαν ισάριθμες ήττες, μένοντας στο απόλυτο «μηδέν». Έτσι, η σημερινή (19:45, Cosmote Sport 2) αναμέτρηση στο Μπακού με την Καραμπάγκ έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού, καθώς το ενδεχόμενο μίας ήττας ακόμα θα απομακρύνει και τον στόχο της τρίτης θέσης, που οδηγεί στο Europa Conference League.
Ο Μίτσελ πάντως σκέφτεται και το πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί σε λίγες μέρες και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Ισπανός τεχνικός ενδέχεται να προφυλάξει τους δύο καλύτερους μέσους του, τον Χουάνγκ και τον Εμβιλά, ενώ φαίνεται πως το ίδιο θα συμβεί και με τον Πεπ Μπιέλ. Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει ξανά με τρεις στόπερ.
Ο Πασχαλάκης θα κάνει το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες και, επιπρόσθετα, φαβορί για τις θέσεις των βασικών είναι οι Μπα, Σισέ, Βρσάλικο, Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Κουντέ, Βαλμπουενά, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ουί-Τζο.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκρεγκ Πόουσον, Λι Μπετς, Ίαν Χάσιν και VAR ο Ντάρεν Ίνγκλαντ.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ναντ φιλοξενεί την Φράιμπουργκ.
Η βαθμολογία:
1. Φράιμπουργκ 9
2. Κάραμπαγκ 6
3. Ναντ 3
4. Ολυμπιακός 0