Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική L’Equipe, πολλοί εργαζόμενοι και ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν είναι δυσαρεστημένοι με τον Γάλλο σταρ. Και αυτό γιατί πέρα από την κακή συμπεριφορά του τους τελευταίους μήνες, θεωρούν υπερβολικά τα προνόμια τα οποία δόθηκαν στον 23χρονο επιθετικό, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο τον περασμένο Μάιο.
Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Εμπαπέ δεν έχει την υποστήριξη των Μέσι, Νεϊμάρ και Μαρκίνιος, αλλά και των υπόλοιπων «ξένων» στην ομάδα. Οι μόνοι που είναι με το μέρος του, είναι ο Χακίμι και οι Γάλλοι παίκτες του κλαμπ, όπως και ο προπονητής του, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος σιγά σιγά έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποχώρησαν και οι Ντι Μαρία, Παρέδες, προκειμένου να αποδυναμωθεί το λατινοαμερικάνικο στοιχείο στον σύλλογο.
Ωστόσο, απογοητευμένοι με τη στάση του είναι και οι υπάλληλοι του κλαμπ, με έναν εξ αυτών να αναφέρει: «Τη μία μέρα φτάνει στο προπονητικό κέντρο, χαμογελάει, αστειεύεται και μας χαιρετάει όλους και την επόμενη έρχεται χωρίς να πει λέξη, χωρίς να κοιτάζει κανέναν. Αυτό συμβαίνει από την αρχή της σεζόν».
Όλο αυτά, μόλις λίγα μόλις 24ωρα από τη στιγμή που οι τάσεις φυγής του Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν είδαν το φως της δημοσιότητας. Το σίριαλ συνεχίζεται!