Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι γονείς δύο υπέροχων παιδιών, του Άρτσι, 3 ετών και της Λίλιμπετ, 2 ετών και στεγάζουν την οικογενειακή ευτυχία τους στην πολυτελή έπαυλή τους στην Καλιφόρνια.
Πολλοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας αναρωτιούνται αν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ σκοπεύουν να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που έχουν τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.
Στην πρόσφατη συνέντευξη της Μέγκαν στο περιοδικό The Cut, η δημοσιογράφος Allison P. Davis αποκάλυψε ότι ο Archie πηγαίνει στο βρεφονηπιακό σταθμό και είναι πλέον έτοιμος να αρχίσει να πηγαίνει στο σχολείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Άραγε, τώρα που ο Άρτσι πηγαίνει στο σχολείο, είναι έτοιμο το βασιλικό ζευγάρι να μεγαλώσει την οικογένειά του;
Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο πρίγκιπας Χάρι είχε δώσει την απάντηση. Τον Ιούλιο του 2019, πριν ο Δούκας του Σάσεξ γίνει μπαμπάς είχε πει για τον αριθμό των μελλοντικών παιδιών του. «Δύο το πολύ! Ανέκαθεν πίστευα ότι ο πλανήτης είναι ένα μέρος που δανειζόμαστε. Και θα πρέπει να αφήσουμε έναν πλανήτη καλύτερο για τις επόμενες γενιές», ήταν τα λόγια του.
Αυτό σημαίνει ότι αν ο Χάρι δεν έχει αλλάξει γνώμη και αν η Μέγκαν συμμερίζεται την άποψή του, δεν θα δούμε ακόμα ένα πανέμορφο μωρό από εκείνους.