Στο Λονδίνο η Τσέλσι ήταν σαφώς ανώτερη από τη Μίλαν και πήρε μια δίκαιη νίκη με 3-0.
Οι «μπλε» είχαν καλή ευκαιρία στο 5ο λεπτό με τον Μάουντ να κάνει το σουτ και τον Ταταρουσάνου να διώχνει δύσκολα. Στο 20’ ο Φοφανά βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά βρήκε την μπάλα με τον ώμο αντί για το κεφάλι. Τέσσερα λεπτά μετά η Τσέλσι εκτέλεσε συνεχόμενα κόρνερ. Στο τρίτο ο Σίλβα έπιασε την κεφαλιά, ο Ταταρουσάνου έδιωξε και ο Φοφανά με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.  Ο σκόρερ τραυματίστηκε στο 38’ και βγήκε αλλαγή. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Λεάο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκοψε στο ύψος του πέναλτι αλλά Ντε Κετελάερε και Κρούνιτς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Στο 56’ ήρθε το 2-0 για την Τσέλσι με κοντινό πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Τομόρι να κόψει μια χαμηλή σέντρα. Η Μίλαν παρουσίαζε εικόνα κατάρρευσης και στο 62’ ο Τζειμς με τρομερή εκτέλεση από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έγραψε το 3-0.
ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ, Φοφανά (38’Τσαλομπά), Κουλιμπαλί, Κόβατσιτς (66’Ζορζίνιο), Τζέιμς, Μάουντ (74’Χάβερτς), Λόφτους Τσικ, Στέρλινγκ (75’Μπρόγια), Ομπαμεγιάνγκ (65’Γκάλαχαρ).
ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Τομόρι, Ντεστ, Καλουλού, Μπαλό Τουρέ, Μπενασέρ (73’Πομπέγκα), Τονάλι, Ντε Κετελάερε (65’Ρέμπιτς), Κρούνιτς (65’Γκάμπια), Λεάο (72’Ντίαθ), Ζιρού (73’Οριγκί).