Δεν ξεκαθάρισε ακόμα, αλλά δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει. Οι πρώτες επαφές με τους υποψήφιους προπονητές καθοδηγούν τη διοίκηση, αφού έχει ενώπιον της τα δεδομένα ώστε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.
Οι πληροφορίες θέλουν την αρχική λίστα να…καθαρίζει με την έννοια ότι ορισμένα ονόματα, φαντάζουν απλησίαστα, είτε λόγω οικονομικού, είτε λόγω δέσμευσης με άλλες ομάδες.
Συγκεκριμένα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αξιώνει χρήματα τέτοια που δεν μπορεί να τα δώσει η διοίκηση και μιλάμε για περίπου 60 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Αν χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, ενδεχομένως να αναλάβει τα ηνία.
Δεν τίθεται θέμα, να φύγει ο Τόμας Κρίστιανσεν από την Εθνική Παναμά, ενώ ο Γιώργος Δώνης, επίσης είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.
Δεν υπάρχει θέμα Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος εξάλλου είναι στον πάγκο της Μακάμπι και έτσι θα γίνει στροφή σε άλλες επιλογές.
Οι δικές μας πληροφορίες, θέλουν να είναι στον κατάλογο των υποψηφίων και ο Πάμπλο Γκαρσία γνωστός από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ καθώς και άλλα ονόματα που επίσης αξιολογούνται.
Σε τελική ανάλυση, τα δεδομένα λένε Μιλόγεβιτς αν βρεθεί λύση στο οικονομικό.