Για το παιχνίδι με την Αλκμαάρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Νταβίντ Καταλά.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την μάχη της Πέμπτης. Ευελπιστούμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε απέναντι σ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο» είπε αρχικά.

Αν σκέφτεται τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Όχι είμαστε αφοσιωμένοι μόνο για τον αγώνα με την Αλκμάαρ. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ναι είναι φαβορί αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Μπορούμε».

Για την αντίδραση που βγάζει στα παιχνίδια του ο Απόλλωνας: «Στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε γκολ πρώτοι. Οι παίκτες μας είναι απίθανοι, προσπαθούν μέχρι το τέλος. Θέλουμε να σκοράρουμε πρώτοι αλλά συμβαίνει να δεχόμαστε γκολ. Είμαι χαρούμενος που δεν τα παρατάει η ομάδα. Πρέπει όμως να μην δεχόμαστε γκολ για να μην κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας».

Για τις απουσίες και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Αλκμαάρ: «Είναι πρόκληση για μας. Έχουμε τραυματισμούς, απουσίες. Δεν μπορούμε να κλαίμε γι’ αυτό αλλά να βρούμε λύσεις. Δεν είναι δικαιολογίες οι απουσίες».

Ποια είναι η προτεραιότητα, το πρωτάθλημα ή το Conference League; «Οσο έχουμε ελπίδες το πιστεύουμε. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν το καλύτερο. Ο στόχος μας είναι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για διάκριση. Από κει και πέρα στόχος μας είναι… τα πάντα. Θέλουμε να χτυπήσουμε όλες τις διοργανώσεις, όλα τα παιχνίδια».

Για τον Γιοβάνοβιτς; «Είναι έτοιμος. Θα προπονηθεί κανονικά. Αν όλα πάνε καλά θα παίξει».

Για το ποιοι θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας: «Θα παίξει ο Βουκάσιν μαζί με τον Αρτυματά».