Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις δεν θέλησε να επεκταθεί όσον φορά τα επεισόδια που έγιναν μετά το ματς με το ΑΠΟΕΛ.

«Δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε τι έγινε έξω από το γήπεδο, είναι θέμα της αστυνομίας. Μέσα στο γήπεδο είδαμε μια ωραία ατμόσφαιρα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας. Περισσότεροι από χίλοι βρέθηκαν στην Λευκωσία και στήριξαν την ομάδα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Να μας εξηγήσουν γιατί κρίθηκε μέτριας επικινδυνότητας αυτό το παιχνίδι, γιατί συναντήθηκαν οι φίλοι των δύο ομάδων εκτός γηπέδου και γιατί έγιναν όλα αυτά. Είναι καταδικαστέα η όποια μορφής βία αλλά να μας απαντήσει η αστυνομία».

Για το παιχνίδι:
«Δεν καταφέραμε να πετύχουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του νέου μας προπονητή. Δούλεψε για 15 μέρες με τους ποδοσφαιριστές, ήταν ένα ντέρμπι και δύσκολο ματς με το ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας. Προσπάθησε ο προπονητής να βάλει νέα στοιχεία. Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδια. Το 0-0 στο τέλος της ημέρας δεν μας ενθουσιάζει αλλά δεν μας απογοητεύει κιόλας. Πήραμε έναν βαθμό και συνεχίζουμε».