Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τον Σιμόνε Ιντζάγκι μετά το κακό ξεκίνημα στη Serie A.
Απειλητικά σύννεφα πάνω από τον προπονητή της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Στίβεν Ζανγκ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την παρουσία του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο των «νερατζούρι» τη φετινή σεζόν, καθώς στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές στη Serie A, η Ίντερ έχει μαζέψει μόλις δώδεκα βαθμούς, μετρώντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες.
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Ζανγκ δεν σκέφτεται ακόμα να απολύσει τον Ιντζάγκι, καθώς ευελπιστεί πως ο σύλλογος του Μιλάνου θα ανατρέψει την κατάσταση μέχρι τη διακοπή του Νοεμβρίου, όπου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα σταματήσουν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ωστόσο, η ανάμιξη του 54χρονου κόουτς στα οικονομικά ζητήματα του κλαμπ, κάτι που δεν περιλαμβάνεται στις αρμοδιότητές τους, έχει εκνευρίσει τους ιθύνοντες της ομάδας, με το κλίμα να μην είναι καθόλου καλό.
Από την άλλη, ο Ιντζάγκι υποστήριξε πως η χθεσινό παιχνίδι ήταν το καλύτερο που έχουν πραγματοποιήσει οι ποδοσφαιριστές του τη φετινή σεζόν, συνιστώντας υπομονή, ενώ συμπλήρωσε: «Όπου κι αν πάω, έρχονται τρόπαια, τα εισοδήματα αυξάνονται και οι απώλειες μειώνονται».