Η Τσέλσι του Γκρέιαμ Πότερ κατάφερε να νικήσει στο τέλος τη Πάλας με τον Γκάλαχερ, την ίδια ώρα που ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «μπλε» (2-1). Περίπατος της Νιούκαστλ στο «Κρέιβεν Κότατζ» για τις… τετράστερες «καρακάξες» που ισοπέδωσαν τη Φούλαμ (4-1).

Η Τσέλσι μπορεί να άλλαξε προπονητή αλλά συνεχίζει να δυσκολεύεται, ακόμα και αν πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με λυτρωτικό τρόπο στο τέλος. Παράλληλα, η Νιούκαστλ πραγματοποίησε ένα μυθικό «διπλό» μοιράζοντας θέαμα ενάντια στη Φούλαμ.Στο

«Σέλχαρστ Παρκ» οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7’ με τον Εντουάρντ ύστερα από πολύ όμορφη σέντρα του Αγιού που «σκότωσε» την άμυνα της Τσέλσι.

Παρά τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «μπλε», ο Ομπαμεγιάνγκ ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 38’, σκοράροντας το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, χάρη σε ένα πολύ όμορφο τελείωμα με τη πλάτη στο τέρμα.

Μπορεί η Τσέλσι να φαινόταν να είναι πιο κοντά στην ήττα με 2-1, αλλά ο Γκάλαχερ μπήκε ως αλλαγή στο 76’ και στο 90+1’ έκρινε την αναμέτρηση για δώσει στον προπονητή του τη πρώτη του νίκη ως τεχνικός της ομάδας!

Την ίδια ώρα, η Νιούκαστλ φιλοξενήθηκε από τη Φούλαμ και πέρασε… αέρας από το «Κρέιβεν Κότατζ» χάρη στην… κόκκινη κάρτα του Τσάλομπα από το 8ο λεπτό.

Καθώς, αυτό εκμεταλλευτήκαν οι «καρακάξες» που από το πρώτο ημίχρονο σκόραραν τρία γκολ με τους Γούιλσον, Αλμιρόν και Λόνγκσταφ.

Μάλιστα, ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός διαμόρφωσε και το 4-0 στο 57’ για να δώσει ένα πολύ εύκολο τρίποντο στην ομάδα του που μπήκε εκ νέου στη πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα, με την Φούλαμ να κρατάει μόνο το γκολ της… τιμής από τον Ριντ στο 88’ για το τελικό 4-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ