Η Δόξα υποδέχεται την Ομόνοια στο «Κατωκοπιά-Επιστροφή/Γλαύκος Κληρίδης» στο πλαίσιο της της 5ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος α’ κατηγορίας.
Δεν γέμισαν την Ανατολική κερκίδα οι φίλοι της Ομόνοιας. Όπως μας ενημέρωσαν από τη Δόξα Κατωκοπιάς, η προπώληση των φιλοξενούμενων, περιορίστηκε στα 980 εισιτήρια αλλά στο γήπεδο ο συνολικός αριθμός ήταν γύρω στους 1500.
Συνολικά, τον αγώνα παρακολουθούν γύρω στους 1800 φιλάθλους και από τις δύο ομάδες.

LIVE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα.
Η Ομόνοια προσπαθεί να κάνει παιχνίδι κατοχής αφού η Δόξα, φαίνεται με την έναρξη να τις δίνει γήπεδο.
Πρώτο 10λεπτο, χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία.
13΄: Πρώτη καλή ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Σισκόφσκι απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Λοίζου.
14΄: Απαντά η Δόξα με το Βαγέχο, το δυνατό σουτ του οποίου έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φαμπιάνο.
18΄: Μεγάλη ευκαιρία. Ο Σαντίκ από πολύ καλή θέση, δεν κατάφερε να νικήσει το Φαμπιάνο, ο οποίος απεσόβησε σίγουρο γκολ!
Μετά τις δύο ευκαιρίες των γηπεδούχων, η Ομόνοια ανέβασε την απόδοση της και προσπαθεί α μπει με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων. Πότε με το Μπρούνο και πότε με το Λοίζου, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία, μπροστά στην εστία του Σισκόφσκι.
32΄:
Ο Ασαμόα από καλή θέση σουτάρει αλλά δεν απειλεί το Φαμπιάνο.
36′: Με γυριστό ανάποδο σουτ, ο Παπουλής προσπάθησε να αιφνιδιάσει το Σισκόφσκι με την μπάλα όμως να φεύγει πάνω από το δοκάρι.
41′ 0-1: Εντυπωσιακός συνδυασμός των φιλοξενούμενων στην περιοχή της Δόξας με τον Μπρούνο να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με εξαιρετικό σουτ, κάρφωσε την μπάλα στα δίχτα.
ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Η Ομόνοια, κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα, χάρις στο γκολ του Φελίπε.

ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′:Ο Αντενόν πρόλαβε το Λοίζου και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Η φάση εξετάζεται από τον VAR (Ροβέρτος Κώστας) για πέναλτι. Πάει στο VAR και ο διαιτητής Ανδρέας Αργυρού. Τελικά η ετυμηγορία είναι ότι προηγήθηκε οφσάιντ (βλέπε Λοίζου) και αυτό καταλογίστηκε, μετά από τέσσερα λεπτά!!!
52΄:
Διπλή ευκαιρία για τη Δόξα. Πρώτα ο Βαγέχο σημαδεύει αντίπαλο αντί την εστία και στη συνέχεια ο Ίλιτς με σουτ στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
55: Νέα διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Πρώτα ο Φαμπιάνο και στρη συνέχεια ο Μίλετιτς (πάνω στη γραμμή) αποκρούουν ισάριθμες κεφαλιές των Κέρλα και Αντενόν!
61′: Τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Φελίπε με φοβερή ενέργεια άδειασε τον αντίπαλο του (Στυλιανού) έδωσε στον Παπουλή που έστιλε όμως την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
62′: Ο Μπρούνο αυτή τη φορά πλασάρει αλλά ο Σισκόφσκι αποκρούει.
66΄:Φοβερή κάθετη πάσα του Παπουλή στο Λοίζου ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σισκόφσκι που αποσόβησε το σοβαρό κίνδυνο να δεχτεί δεύτερο γκολ.
82′: Απειλεί μετά από ώρα η Δόξα με το σουτ του Σαντίκ να μην βρίσκει όμως στόχο.
84΄: Απαντά η Ομόνοια με τον Κακουλλή, το πλασέ του οποίου ένα μέτρο από την εστία των γηπεδούχων έφυγε έξω!
88′: Σοβαρό λάθος του βοηθού διαιτητή Χαράλαμπου Γεωργίου να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Μπρούνο.
89′:  Αποβάλλεται (σωστά) με 2η κίτρινη κάρτα ο Αντενόν, για κράτημα στον Κακουλλή, λίγο έξω από την περιοχή.
90+5′ 0-2: Προσωπική ενέργεια και προσωπικό γκολ από το Ρομάν Μπεζούς με τον Ουκρανό να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

————————————————————————————-

ΟΙ 11ΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΟΞΑ (Ρ.Τσέου): Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι, Κέρλα, Ίλιτς, (61′ Ρονταλέγκα) Σαντίκ, Ασαμόα, (72΄Τραιτσέφσκι), Κοβάσεβιτς, Παυλίδης, (46′ Σόμπζικ), Βαγέχο, Στυλιανού, (80′ Τιτζανί)
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Καραμανώλης, Τραιτσέφσκι, Φασουλιώτης Ρονταλέγκα, Φαουάζ, Σόμπζικ, Μεσέν, Κάργκμπο, Τιτζανί, Άρλες, Μέσκα, Ιωσιφίδης

ΟΜΟΝΟΙΑ (Ν.Λένον): Φαμπιάνο, Μάθιους, Μπρούνο, 88΄Μπεζούς) Λοΐζου, (80΄Ζαχαρίου), Παπουλής, (73΄ Κίτσος), Λέζιακς, Ανσαριφάρντ, (80′ Κακουλλής), Λανγκ, Ντίσκερουντ, (73΄ Μπάρκερ), Μίλετιτς, Χαραλάμπους.
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Γιούστε, Μπάρκερ, Κίτσος, Ζαχαρίου, Παναγιώτου, Κακουλλής, Ν.Κυριακίδης, Χούπερ, Μπέζους

ΣΚΟΡΕΡ: 41΄Μπρούνο. 90+5′ Μπεζούς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ
: Ίλιτς,Σόμπζικ, Ντίσκερουντ, Μπρούνο,
KOKKINE
Σ:Αντενόν (2η κίτρινη)
ΘΕΑΤΕΣ
: 1800 (περίπου)

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Ηροδότου Ξένια
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος