Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η Νάπολι, η οποία κέρδισε με 3-1 την Τορίνο και παραμένει αήττητη και πρώτη. Τέταρτη σερί νίκη για τους «παρτενοπέι» που παραμένουν αήττητοι ενώ η Τορίνο υπέστη την 3η σερί ήττα της.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Μάριο Ρουί σέντραρε από αριστερά και ο Ανγκισά με κεφαλιά έγραψε το 1-0 ενώ στο 12’ ο Καμερουνέζος έφυγε με την μπάλα πίσω από το κέντρο, από δεξιά πάτησε περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς έγραψε το 2-0.

Στο 18ο λεπτό ο Μερέτ έπεσε κι έσωσε μετά από συρτό σουτ του Βλάσιτς από μακριά ενώ στο 33’ η κεφαλιά του Ραχμάνι πέρασε μόλις έξω και στο 37’ ο Κβαρατσχέλια έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά και με διαγώνιο πλασέ έγραψε το 3-0.

Στο 43ο λεπτό ο Σανάμπρια με δυνατό σουτ από τα δεξιά μείωσε σε 3-1 ενώ στο 45+2’ η κεφαλιά του Ισπανού πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 55’ ο Πολιτάνο έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ από δεξιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ και στο 84’ ο Μερέτ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε σουτ του Ράντονιτς. Στο 86’ το σουτ του Ντι Λορέντζο πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 90’ η Νάπολι απείλησε και με τον Λοσάνο.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μάριο Ρουί (82’ Ολιβέρα), Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ραχμάνι, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (62’ Εντομπελέ), Ανγκισά, Κβαρατσχέλια (80’ Ελμάς), Πολιτάνο (68’ Λοσάνο), Ραζπαντόρι (62’ Σιμεόνε)

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ντζιντζί, Ροντρίγκες (85’ Σχουρς), Μπουοντζιόρνο, Σινγκό (85’ καραμό), Λατσάρο (74’ Άια), Λινέτι (74’ Αντοπό), Λούκιτς, Μίραντσουκ (69’ Ράντονιτς), Βλάσιτς, Σανάμπρια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ