Στο σερί που έχτισε ο Παναθηναϊκός στα πέντε πρώτα ματς της φετινής Super League, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν στη Λεωφόρο, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, πως είναι ακόμα η αρχή.
«Καταρχήν κερδίσαμε δίκαια, ήμασταν καλύτερη ομάδα. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που σε όλη τη διάρκεια ήταν πίσω από την μπάλα, με εννιά παίκτες. Χρειαζόταν υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας. Βρήκαμε τα γκολ από τις στημένες φάσεις. Προσπαθήσαμε, δεν ήταν εύκολο . Φέτος ήταν πρώτη φορά που παίξαμε με αυτόν τον τρόπο, ήταν δίκαιη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η πέμπτη σερί νίκη ήταν πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.
Όσο για την καλή αρχή που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, είπε: «Πρακτικά το σερί δεν σημαίνει τίποτα, γιατί είναι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ήμασταν ευνοημένοι γιατί δώσαμε περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας , αλλά και έτσι δεν είναι εύκολο να κερδίζεις σερί. Είναι σημαντικό. Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος ανταποκριθήκαμε καλά. Στη γενική εικόνα δεν παίζει ρόλο γιατί είναι ακόμα η αρχή. Θα έλεγα πως κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά είχαμε τέσσερα παιχνίδια στη Λεωφόρο, όπου είναι πάντα καλή λόγω του κόσμου μας».