Για τα αγωνιστικά νέα του Απόλλωνα ενόψει Πάφος FC και γενικότερα για όλα όσα αφορούν την ομάδα του, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλάζιων» Φανούριος Κωνσταντίνου.
Για τον τραυματισμό του Πειμπέρνς:
«Δέχθηκε ένα χτύπημα, μια κλωτσιά. Θα δούμε σήμερα. Θα προσπαθήσει να προπονηθεί αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει. Έχει οίδημα και αισθάνεται πόνο».
Για τον Πίττα: «Ο Πίττας έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος και αν θα είναι στην αποστολή είναι θέμα του προπονητή».
Για τους υπόλοιπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα: «Ο Φιλιώτης , ο Ογκέντα και ο Μαλεκκίδης είναι εκτός και θα δούμε αν θα είναι αποστολή Νταμπό, Ντιγκινί και Αλεσάμι».
Για τον Ίλιεφ: «Ο Ίλιεφ έχει έλλειψη αγώνων, δεν έχει ρυθμό και είναι δύσκολο να είναι βασικός».
Πόσο κόσμο περιμένετε; «Αναμένουμε να δούμε την τελική απόφαση για την ανατολική. Αν πάρουμε και το μέρος της ανατολικής θα έχουμε 7.500 φιλάθλους».
Δόθηκε παράταση στην άδεια του Τσιρείου: «Να δούμε μέχρι που θα πάει αυτό».
Για το νέο γήπεδο: «Θα πάμε να επιθεωρήσουμε ξανά το γήπεδο, προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς τα συνεργεία, να έχεις μια απόκλιση χρόνου είναι φυσιολογικό για ένα τόσο μεγάλο έργο. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Πάφος FC.  Είναι ματς τριπλής παραλλαγής και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να νικήσουμε».
Για την έκτακτη Συνέλευση της ΚΟΠ, ο Απόλλωνας θα είναι στο εξωτερικό: «Υπάρχει περίπτωση να μετατεθεί. Ήδη ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Κούμα ότι δεν θα υπάρχει κανείς από τον Απόλλωνα στην Κύπρο».